Dagmail 

communicatie app voor raadsgriffie van gemeenten

 Projectplanning

strakke ondersteuning voor samenwerkende organisaties

 Oorpiep

audio-massage tegen tinnitus

 

Dagmail

Voor de gemeentelijke raadsgriffies hebben wij communicatie-software ontwikkeld. Raadsleden worden hiermee dagelijks op een aangename wijze met relevante informatie gevoed. De DagMail is samen met medewerkers van de Rotterdamse raadsgriffie ontwikkeld en is naadloos inpasbaar binnen elke gemeenteraad.
De DagMail is een aanvulling op de pakketten die nu binnen de gemeenteraad worden gebruikt. Raadsleden vinden het niet alleen prettig dat hun taken eenvoudiger en overzichtelijker worden, maar vooral dat het hen veel tijd bespaart. Voor de raadsgriffie is het fijn dat de Dagmail het niveau van het raadswerk verhoogt en het de algemene sfeer ten goede komt.
Hoewel de Dagmail een web-app is voelt de communicatie gastvrij en warm aan. 
Kijk op: dagmail.nl

Projectplanning

Waar meerdere organisaties samenwerken aan een project, is het belangrijk dat er strak gepland wordt en dat een ieder zich in de planning kan vinden. Wij berekenen vooraf alle werkuren en zetten deze op een duidelijke tijdlijn. Zo'n overzicht geeft rust en zorgt ervoor dat het project op tijd klaar is en dat het binnen budget blijft. In dit voorbeeld op de foto hebben we i.o.v. woningcorporatie Woonbron een aantal deelnemers van het Leger des Heils en Pameijer 11 gevelpanelen laten ontwerpen. Deze zijn gefotografeerd, uitvergroot, geprint op kunststof panelen en aan de gevels gemonteerd.
Dit was een proces waar de belangen van vijf organisaties op elkaar afgestemd moesten worden. Door onze strakke planning is er een happy end zonder enige stress gehaald.
Kijk voor meer informatie over het panelenproject: delfshaven.nl/panelen

Oorpiep

Tinnitus is een vervelende aandoening die een mens tot wanhoop kan drijven. Je hoort het binnen in het hoofd en dat is onverdragelijk dichtbij. Het is wel een zoektocht, maar soms zijn er oplossingen die het leven aangenamer kunnen maken.
Wij hebben een audio-massage ontwikkeld die het volume van een hinderlijke toon zachter maakt. Het lijkt alsof die toon een paar stoelen verderop gaat zitten.

Hoe het werkt
Na een gehoormeting maken wij een speciale compositie van 64 frequenties die met het volume van een menselijke stem afgespeeld kan worden op je smartphone, tablet of desktop. Neem gerust contact met ons op en wie weet kunnen we je snel helpen!
Kijk op: oorpiep.nl