Websites 

handgemaakte websites en cms-toepassingen

 Grafische vormgeving

huisstijlontwikkeling - campagnes - drukwerk

 Presentaties

video - animatie - multimedia sheets

 

Websites

Een website heeft de afgelopen tijd meer de functie van een visitekaartje gekregen. De aandacht op het internet gaat vooral richting winkelen, games, nieuws en sociale media.
Wanneer je een website nodig hebt als etalage van je organisatie of onderneming is het verstandig een eenvoudige, handgemaakte versie te laten ontwikkelen. 
Als blijkt dat je website meer bezoekers gaat trekken kan je vervolgens overwegen om er een content management systeem van te maken. In zo'n systeem kan je zelf de inhoud van je website beheren en de inhoud verversen op elk gewenst tijdstip.
We ontwikkelen ook online platforms waar meerdere organisaties de inhoud kunnen invoeren. Zo'n platform kan tijdelijk van aard zijn of gericht zijn op een specifieke doelgroep.
 

Grafische vormgeving

Een huisstijlontwikkeling begint meestal met een goed ontworpen logo en de juiste typografie, het is immers de eerste indruk van je merk. De huisstijl moet vervolgens overal in doorgevoerd worden. Van visitekaartje, complete visuele campagne tot (web)video. Het maakt ons niet uit of het om folders, brochures, boekjes, posters, banners of beursstands gaat, wij hebben het allemaal in huis!
Daarnaast zorgen wij ervoor dat de boodschap goed verpakt wordt in het allerbeste drukwerk.
Wij kunnen ook overweg met mooie dingen maken binnen een al bestaande huisstijl of format. 

(Video)presentaties

Een video is een goed middel om ingewikkelde plannen, educatief lesmateriaal of moeilijk uit te leggen projecten te presenteren. 

Met onze volledige mobiele studio kunnen wij op locatie verschijnen, eventueel met autocue om je boodschap nog compacter te maken. In onze montagestudio kunnen we de video helemaal perfectioneren met (virtuele) achtergronden of animaties. Voor en tijdens het productieproces inspireren wij iedereen om het beste eindresultaat te behalen.

Alle videopresentaties worden in verschillende digitale formaten aangeleverd en zijn geschikt voor projecties, websites en sociale media.