Wanneer een beweging functioneel wordt toegepast, genereert dat meer aandacht. Dit verschilt per situatie, zo zal de marktkoopman zijn spullen met grotere gebaren aanprijzen dan bijvoorbeeld de opticien. Bewegingen werken goed mits het smaakvol en gedoseerd wordt toegepast. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het produceren van video, animaties en presentaties. Neem gerust hierover contact met ons op!
Het video-aanbod is online giga groot geworden. Consumenten hebben steeds minder geduld om video's tot het einde uit te kijken. Daarom produceren wij de webvideo's het liefst zo kort mogelijk. Doordat met dit medium onderwerpen helder en snel neergezet kunnen worden, groeit de populariteit hiervan nog elk jaar gestaag. De montage van webvideo's is anders dan die van zaalpresentaties en zijn onderling niet altijd inwisselbaar.
Wij hebben een videostudio waar presentaties met autocue en green-screen geproduceerd worden. Hier worden de achtergrondsfeertjes gecreëerd die binnen uw project of huisstijl passen. De presentaties die we hier opnemen zijn serieus, zakelijk of soms luchtig toegepast. U kunt zelf de presentatieteksten schrijven en deze vooraf bij ons aanleveren. Eventueel componeren we voor de eindmontage rechtenvrije muziek erbij.
Is het voor uw organisatie niet haalbaar om naar onze videostudio te komen? Geen probleem, wij nemen dan de mobiele green-screen videostudio mee naar uw locatie! Dit is ideaal voor opnames met meerdere staf- of personeelsleden, die tijdens kantooruren toch al op uw werkplek aanwezig zijn. Deze optie scheelt uw organisatie veel reistijd en planning. Onze mobiele studio is ook geschikt voor congressen.
Speciaal voor green-screen producties, waarbij de groene achterwand vervangen wordt door andere achtergrondbeelden, ontwikkelen we met 3d-programma's artificiële omgevingen met bijhorende belichting. Zo kunnen we bijvoorbeeld tv-studio's met verschillende camerastandpunten produceren, waarin later een presentator wordt gemonteerd. Met diverse video-effecten kunnen we de artificiële omgevingen levensechter maken.
Bij de door ons geproduceerde web-based software, ontwikkelen we altijd een online helpdesk waarin met behulp van beeldschermopnames en commentaarstem de werking wordt uitgelegd. Ook produceren we online cursusmodulen voor medewerkers in technische en dienstverlenende beroepen. Dit is handig als opfriscursus en om de kennis binnen uw organisatie te houden. Een examenmodule toevoegen is optioneel.
Complexe boodschappen (zoals een reorganisatie van een afdeling) moeten in één keer zorgvuldig en duidelijk worden uitgelegd. De kunst is om een infomercial te produceren waarin iedereen zich kan herkennen en erkend voelt. De dynamiek van emoties en verwachtingen in een zaal worden met een videopresentatie als inleiding beter gestroomlijnd. Wanneer u het als webvideo wilt inzetten zal de boodschap anders verpakt moeten worden.